top of page

Defibrillator Baltics SIA kļūst par CU Medical AED oficiālo izplatītāju Latvijā.

Updated: Feb 28


Ar lepnumu paziņojam par jaunu sadarbību!

Esam priecīgi paziņot, ka esam kļuvuši par ekskluzīvu CU Medical AED (automātisko ārējo defibrilatoru) ierīču izplatītāju Latvijā un Igaunijā. Šī sadarbība ar CU Medical, kas ir viens no vadošajiem AED ražotājiem pasaulē, iezīmē jaunu ēru mūsu misijā – uzlabot drošību un glābt dzīvības.

CU Medical – inovācijas un kvalitātes apvienojums

CU Medical izstrādātās AED ierīces ir plaši atzītas visā pasaulē par nepārspējamu kvalitāti, uzticamību un inovatīvām funkcijām, kas padara tās par efektīviem palīgiem sirds apstāšanās gadījumos. Viens no izcilākajiem produktiem ir iPAD CU-SP1 AED modelis, kas jau ir iekarojis Eiropas tirgu ar savu intuitīvo lietojamību un izcilo veiktspēju. Šī ierīce ir radīta, lai nodrošinātu ātru un efektīvu palīdzību pat ekstremālos apstākļos, ļaujot ikvienam spert izšķirošu soli cīņā par cilvēka dzīvību.




Defibrillator Baltics SIA – jūsu uzticamais partneris sirds veselības jautājumos

Kļūstot par CU Medical oficiālo pārstāvi, mēs sniedzam pilnu servisu un atbildību nodrošinot visaptverošu klientu atbalstu un piedāvāt plašu pakalpojumu klāstu:

  • Profesionālas konsultācijas: Mūsu pieredzējušie speciālisti palīdzēs izvēlēties jūsu vajadzībām un budžetam atbilstošāko AED modeli.

  • Ierīču pārdošana: Piedāvājam plašu CU Medical AED ierīču klāstu, kā arī piegādi un uzstādīšanu.

  • Regulāras pārbaudes: Nodrošinām profilaktisko apkopi un garantijas servisu, lai jūsu AED ierīce vienmēr būtu gatava lietošanai.

  • Apmācības: Piedāvājam apmācības AED ierīču lietošanā, lai ikviens jūsu komandas loceklis varētu sniegt neatliekamo palīdzību sirds apstāšanās gadījumā.

  • Plašs aksesuāru klāsts: Piedāvājam dažādus aksesuārus, kas palīdzēs nodrošināt jūsu AED ierīces ērtu lietošanu un uzglabāšanu.

Mūsu misija – drošāka vide ikvienam

Defibrillator Baltics SIA ir apņēmusies veicināt sabiedrības drošību un pieejamību AED ierīcēm. Mēs uzskatām, ka ikvienam ir jābūt iespējai saņemt ātru un efektīvu palīdzību sirds apstāšanās gadījumā. Sadarbība ar CU Medical ļauj mums piedāvāt augstākās kvalitātes AED ierīces par pieejamām cenām, kā arī nodrošināt visaptverošu klientu atbalstu.

Aicinām visus pievienoties mūsu misijai un padarīt Latvijas un Igaunijas sabiedrību drošāku!





bottom of page